Experiența virtuală Desoutter 4.0

Accelerați spre viitorul strălucit

Producția dumneavoastră funcționează la capacitate maximă, cu suficientă flexibilitate? Operatorii dumneavoastră sunt bine instruiți și aveți toate procesele sub control? Planificați să vă automatizați unitatea de producție? Software-ul de producție este la zi? Lăsați-ne să vă ajutăm să găsiți răspunsurile corecte!

Dacă ați decis să vă transformați compania sau doar o simplă stație de asamblare din producție cu Industry 4.0, ați venit la locul potrivit. La Desoutter oferim un parteneriat de durată bazat pe Istoric, Inovație și Asistență globală și totuși locală.

Numele meu este Branislav Štefanatný și mă bucur să vă urez


BUN VENIT ÎN NOUL NOSTRU „SHOWROOM VIRTUAL”

Am observat numeroase transformări în diferite domenii în ultimii 15 ani. În ceea ce privește istoricul dezvoltării instrumentelor de asamblare, am ajutat numeroși clienți în efortul lor de a evolua - de la șurubelnițe pneumatice la unele electrice, iar majoritatea clienților au obținut, ca valoare adăugată, instrumente mai sustenabile.

Parcursul nostru recent a urmat tendințele din domeniu și am început să producem și să promovăm controlere avansate, cu funcții îmbunătățite, pentru a gestiona echipamentele de strângere. Ce știre fantastică a fost lansarea TWINCVI, primul controler de pe piață capabil să acționeze două dispozitive de strângere simultan! Această realizare extraordinară a fost urmată de versiunile ulterioare, până la CVI3 range. Apoi am prezentat primul dispozitiv brevetat cu impuls electric - ePULSE. Dar adevărata „revoluție” încă nu apăruse! A fost reprezentată de introducerea CONNECT, cu o gamă largă de echipamente cu acumulatori, inclusiv Produsul anului 2019 - EABS, șurubelnița noastră electrică pentru utilizare cu o singură mână.

În prezent, produsele noi pătrund pe piață mai frecvent. Soluțiile devin tot mai complexe și foarte specifice. Prin urmare, am decis să vă prezentăm toate noile noastre produse într-un mod mai transparent și complex, într-o singură locație. Fie că este vorba despre controlarea proceselor la distanță de liniile de asamblare, de asistența software la distanță sau de diferite analize de date - acestea sunt doar câteva dintre produsele noastre disponibile în prezent.
Ce schimbare față de acum 15 ani! Nu credeți? A trebuit să ne schimbăm mai întâi modul de gândire și să ne adaptăm. Suntem mândri să vă invităm să faceți parte alături de noi și să vedeți DESOUTTER 4.0 cu ochii dvs.

  • Puteți descoperi SPAȚIILE dedicate numeroșilor piloni ai strategiei noastre Desoutter 4.0.
  • În aceste Spații puteți vedea cele mai recente SOLUȚII dezvoltate pentru a crește productivitatea, timpii de producție și flexibilitatea
  • Sau puteți accesa secțiunea INSPIRAȚIE din filtrul principal din partea de sus a paginilor

Ne dorim să vă ajutăm să vă accelerați transformarea. Este inevitabilă. La fel ca viitorul strălucit!

SELECTAȚI UNUL DIN CELE 5 SPAȚII SAU UTILIZAȚI MENIUL DE MAI SUS

Spațiu 1

SOLUȚII CONECTATE

Ne-am specializat în soluții de asamblare de foarte mult timp. De fapt, de peste 100 de ani - ne puteți urmări călătoria aici. Am lansat Connect și am schimbat regulile jocului. CONNECT - HUB industrial inteligent este prima platformă 4.0 reală de pe piață. Gestionează toate elementele, acțiunile și datele legate de activitățile din linia de asamblare. Este punctul de conectare unic pentru până la 20 de unități de strângere. Caracteristica unică de GESTIONARE A FUNCȚIILOR face ca ecosistemul din jurul platformei Connect să fie pregătit pentru provocările viitorului. Cu un număr tot mai mare de accesorii pentru Connect, este Connect cât cuprinde.

Să descoperim împreună.

Explorați Soluții conectate
Spațiu 2

AUTOMATIZARE ȘI PERSONALIZARE

La Desoutter, partajăm soluții speciale livrate deja undeva în lume cu echipa noastră locală, furnizorii noștri locali și cu dvs., clienții noștri și le putem ajusta în funcție de așteptări. Avem mulți ani de experiență dedicați îmbunătățirii performanței cu ALIMENTATOARE CU ȘURUB SAU PIULIȚĂ și am livrat deja numeroase soluții personalizate clienților noștri. Sistemul de poziţionare virtuală NEXONAR este unul dintre multele proiecte pe care vi le putem oferi pentru a răspunde cerințelor specifice. Aveți o problemă la finalizarea operației de strângere din cauza aplicației greu accesibile? Schimbăm scula standard de strângere și adăugăm atașamentul GFA pentru a se potrivi aplicației dvs. S-a rezolvat.

Putem adapta. Dar dvs.?

Explorați Automatizare și personalizare
Spațiu 3

CONTROLUL PROCESULUI

PIVOTWARE este un sistem apreciat de control al proceselor, utilizat de zeci de clienți la nivel global, oferind clienților noștri libertate și flexibilitate deplină pentru a-și controla producția. Soluția poate fi utilizată pentru aplicații de asamblare, controlul calității sau perforare. Cu PIVOTWARE putem ajuta clienții din orice sector să accelereze modificările și să îmbunătățească CONTROLUL PROCESELOR - GHIDAREA ACTIVITĂȚII - TRASABILITATEA în producție.

Configurarea flexibilă fără a cunoștințe de programare PLC, controlul strict al proceselor și caracteristica unică de GESTIONARE A FUNCȚIILOR sunt doar câteva dintre atributele cu plus-valoare pentru dumneavoastră.

Explorați Controlul procesului
Spațiu 4

SERVICE DESOUTTER

Desoutter oferă o gamă completă de soluții de service pentru a sprijini orice tip de instalație de producție. Toate serviciile sunt interconectate cu SCULELE DESOUTTER și sistemul de CONTROL AL PROCESELOR PIVOTWARE, dar și cu alte funcții. Scopul este și de a fi conectați la structurile IT ale clienților și de a colecta date de pe terțe dispozitive. Desoutter oferă un sistem Andon complet dezvoltat și un mecanism pentru a vizualiza și analiza OEE și indicatorii cheie de performanță online de oriunde. Desoutter sprijină toate produsele de service cu asistență la fața locului și online.

Funcția Service Desoutter este un pilon puternic pentru susținerea transformării noastre și a dvs. în INDUSTRY 4.0.

Explorați Service Desoutter
Nou Soluții bazate pe date
Spațiu 5

SOLUȚII BAZATE PE DATE

Doriți să preziceți o situație înainte ca un defect să se întâmple?
Doriți să primiți recomandări de setare atunci când este identificată o abatere?
Doriți să automatizați unele activități care consumă timp?
Ce-ați spune să primiți notificări inteligente direct corelate cu lucrurile care contează pentru dvs.?
Dacă răspunsul dvs. este DA la oricare dintre întrebările de mai sus - SOLUȚIILE BAZATE PE DATE de la noi vă vor satisface nevoile.

Doar la un clic distanță.

Explorați Soluții bazate pe date

Contactaţi-ne

Intraţi în contact direct cu Desoutter Industrial Tools

Adresați o întrebare

Obţineţi o ofertă

Solicitați o demonstrație

Ne găsiți aici

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE INDUSTRY 4.0
Cart

Coșul dvs.

Articol înlăturat. Anulare