Fiecare produs este unic, la fel şi fiecare situaţie. Din acest motiv, Desoutter Industrial Tools vă pune la dispoziţie soluţii personalizate. Sistemele sunt dezvoltate la Centrele noastre de aplicaţii din Europa, America şi Asia.

Obţineţi o soluţie personalizată pentru industria dumneavoastră


Numeroşi producători din toată lumea se bazează pe Desoutter pentru a dezvolta sisteme personalizate de cuplu şi scule de strângere pentru cerinţele lor de asamblare, inclusiv standardele acestora de asigurare a calităţii şi corectare a erorilor. Sistemele sunt dezvoltate la Centrele noastre de aplicaţii situate în Europa, America şi Asia.

STANDARDIZAREA ÎN SLUJBA PERSONALIZĂRII

Nu pretindem că reinventăm roata pentru fiecare soluţie! Acesta este motivul pentru care soluţiile noastre personalizate se bazează pe module standard care pot fi asamblate de către experţii noştri într-un mod dovedit, fără întârziere.

Modulele noastre ca standard. Deoarece există întotdeauna o anumită nevoie pentru un anumit client, noi creăm module în fiecare zi.

Asamblăm modulele în moduri standard. Deoarece toate nevoile sunt specifice, creăm noi moduri în fiecare săptămână.

Acesta este exact modul în care funcţionează centrele noastre de aplicaţii şi integrare. Totodată, este şi motivul pentru care echipele noastre din toată lumea sunt atât de entuziasmate de standardizare: îşi creează propriile standarde, le facă să evolueze şi să progreseze pentru a vă oferi mai multă flexibilitate. Acestea pot întotdeauna să propună o soluţie în timp util şi în conformitate cu specificaţiile dvs., pur şi simplu pentru că avem întotdeauna disponibile module standardizate.
Crearea de soluţii personalizate dovedite care se implementează rapid ar putea fi mottoul centrelor noastre de aplicaţii şi integrare.

PREZENŢĂ PE PLAN MONDIAL

Personalizarea este de fapt importantă dacă suntem aproape de dvs. Din acest motiv, centrele noastre de integrare sunt răspândite în toată lumea, astfel încât suntem întotdeauna în apropiere şi putem să lucrăm cot la cot cu dvs., în ritmul dvs., faţă în faţă.

Partener global cu asistenţă locală

Toate aceste centre de competenţă funcţionează ca o reţea de profesionişti şi experţi. Orice fel de soluţie concepută în Germania aduce imediat profit centrului nostru de integrare din Brazilia şi invers. Indiferent de competenţele disponibile în America de Nord, de acestea vor beneficia şi experţii noştri din China.

La sfârşit, scopul întregii expertize conectate este de a ne servi clienţii în cel mai bun mod.

ECHIPELE DIN SPATE

În locul mai multor echipe răspândite în toate colţurile lumii, o singură echipă virtuală se află în spatele fiecărei soluţii personalizate. Echipa responsabilă cu proiectul dvs. este compusă din cei mai adecvaţi experţi pentru proiectul dvs.

Un set de expertize şi competenţe multiple pentru proiectul dvs.

Fiecare proiect implică mai multe competenţe; liderii de proiect, inginerii de automatizare şi inginerii mecanici

Dar colectarea competenţelor nu este ceea ce defineşte o echipă sau, cel puţin, nu echipa de care aveţi nevoie pentru proiectul dvs. Acesta este motivul pentru care, la Desoutter, membrii echipei pentru un proiect dat nu sunt selectaţi numai pentru competenţe, ci mai presus de orice aceştia vor putea să-şi utilizeze expertiza şi experienţa la proiectul dvs.

O echipă personalizată pentru o soluţie personalizată

Industria aerospaţială, industria producătore de maşini, off-road etc. sunt diferite sectoare care necesită competenţe diferite.

Ca primă etapă a proiectului dvs., Desoutter se asigură că vă vor însoţi experţii cu competenţe în acord cu activitatea dvs. Astfel, echipa dvs. de proiect va fi întotdeauna cea mai potrivită echipă.

Desoutter nu vă aduce o echipă, ci echipa.

Cu siguranţă aţi înţeles faptul că experţii din spate sunt o parte importantă din succesul soluţiei personalizate şi oferite de Desoutter: oamenii potriviţi cu uneltele potrivite.

Cart

Coșul dvs.

Articol înlăturat. Anulare