Noua generaţie de analizoare delta este soluţia portabilă compactă pentru a monitoriza toate tipurile de scule de producţie cu o greutate de numai 500 g.<br/>În combinaţie cu standardul, traductoarele Desoutter DRT sau DST sunt capabile să calibreze sculele cu impuls, cheile electrice sau cheia dinamometrică. Împărţite în trei modele numai pentru măsurarea cuplului (DELTA 1D), pentru cuplu şi unghi (Delta 6D) şi capabile de verificarea cuplului rezidual cu cheia DWTA (Delta 7D).<br/>

Colectori de date


Noua generaţie de analizoare delta este soluţia portabilă compactă pentru a monitoriza toate tipurile de scule de producţie cu o greutate de numai 500 g.
În combinaţie cu standardul, traductoarele Desoutter DRT sau DST sunt capabile să calibreze sculele cu impuls, cheile electrice sau cheia dinamometrică. Împărţite în trei modele numai pentru măsurarea cuplului (DELTA 1D), pentru cuplu şi unghi (Delta 6D) şi capabile de verificarea cuplului rezidual cu cheia DWTA (Delta 7D).

Colectori de date (3)

Descoperiţi toate produsele noastre Colectori de date de la Desoutter Industrial Tools. Găsiţi gama completă de produse Colectori de date şi contactaţi Desoutter Industrial Tools pentru o ofertă sau o prezentare demonstrativă.

Miniatură Cod piesă Model Categorie sculă
Colectori de date DELTA 1D 6159351010 DELTA 1D Unităţi de măsură DELTA
Colectori de date DELTA 6D 6159351020 DELTA 6D Unităţi de măsură DELTA
Colectori de date DELTA 7D 6159351470 DELTA 7D Unităţi de măsură DELTA
Cart

Coșul dvs.

Articol înlăturat. Anulare