CONNECT is a platform which manages all items, actions and information related to your assembly line activities. Boost your flexibility, uptime and productivity

Industrial Smart Hub Connect by Desoutter, Industry 4.0 Solution


CONNECT is a platform which manages all items, actions and information related to your assembly line activities. Boost your flexibility, uptime and productivity

CONNECT este o platformă care gestionează toate elementele, acțiunile și informațiile ce țin de activitățile liniei de asamblare pentru a accelera transformarea dumneavoastră prin sporirea flexibilității., a timpului de operare și a productivității.

CONNECT este un furnizor de soluții multi-instrumente: trebuie doar să activați Tightening Unit-ul din CONNECT pentru fiecare instrument. Un Tightening Unit este ecosistemul unui instrument fără fir și a tuturor elementelor, acțiunilor și informațiilor legate de acesta.

Acum puteți avea două noi tipuri de CONNECT:

CONNECT_X CONNECT_W Desoutter Industry 4.0

CONNECT-W, care are integrat un punct de acces wireless și care poate activa până la 10 Tighteniing Unit-uri: astfel, pot fi conectate și utilizate până la 10 instrumente fără fir.

CONNECT-X, care necesită un punct de acces wireless extern și care poate activa până la 20 Tightening Unit-uri: astfel, pot fi conectate și utilizate până la 20 instrumente fără fir.

În plus, CONNECT oferă un singur punct de conectare pentru comunicarea dintre rețeaua fabricii și până la 20 de instrumente fără firreducând astfel costurile de proprietate și simplificând instalările, pentru o mai ușoară reechilibrare a liniei.

Întreaga familie de instrumente Desoutter Wi-Fi sunt compatibile cu Hub-ul Industrial Inteligent și toate echipamentele noi vor de asemenea compatibile.

În plus, accesoriile dedicate protecției împotriva erorilor incluzând: bloc optic de raportare, selectoare de chei tubulare, controale pentru operatori și interfețe pentru utilizator la distanță ajută la asigurarea fiabilității controlului procesului în raport de 100%.

CONNECT Desoutter Industry 4.0

Connect (2)

Descoperiţi toate produsele noastre Connect de la Desoutter Industrial Tools. Găsiţi gama completă de produse Connect şi contactaţi Desoutter Industrial Tools pentru o ofertă sau o prezentare demonstrativă.

Miniatură Cod piesă Model Porturi USB Alimentare cu energie electrică (115V / 230V)
Connect Connect X 6159327220 Connect X 3 Fază unică
Connect Connect W 6159327230 Connect W 3 Fază unică
Cart

Coșul dvs.

Articol înlăturat. Anulare