Nou instrument electric semi-automat pentru aplicații de foraj: éVo Light

Nou instrument electric semi-automat pentru aplicații de foraj: éVo Light


Conceput pentru operarea cu o singură mână, éVo Light contribuie la reducerea oboselii operatorului și menține precizia pe durata operațiunilor de perforare.

Vă simțiți vreodată uimit de tehnologie? Ultimul telefon cu android, cu caracteristici așa de numeroase încât nu sunteți sigur cum să efectuați un apel simplu: butonul misterios de pe telecomanda televizorului care aparent nu are nicio funcție utilă; cântarele de baie care știu mai multe despre aportul dumneavoastră de calorii decât știți dumneavoastră!

Este tentant să încerci să faci o piesă de tehnologie capabilă să răspundă tuturor posibilităților, dar tehnologia trebuie să fie destinată unui scop. Acesta este un principiu cheie după care ne ghidăm la Desoutter atunci când dezvoltăm scule noi de asamblare. Ce funcții vor contribui cu adevărat la creșterea productivității și performanței? Cum putem sprijini operatorul să lucreze eficient și în siguranță?

New semi-automatic electric tool for drilling applications: the éVo Light

Să luăm sarcinile de perforare drept exemplu. În anumite utilizări, există numeroase variante ale dimensiunilor orificiilor necesare și ale tipului de materiale perforate. Acest aspect necesită o abordare modulară în ceea ce privește conceptul sculei de asamblare, astfel încât componentele precum unitățile motorizate și capetele de găurire să poată fi interschimbate repede și ușor, cu un timp mort minim. Ca parte a gamei noastre SETITEC, éVo modular de la Desoutter combină acest nivel de modularitate cu control deplin asupra parametrilor de perforare și monitorizarea perforării în timp real cu detectarea automată a punctelor de ieșire.

În cazul altor operațiuni de perforare, precum îmbinările orbitale, scopul principal este repetabilitatea: producerea orificiilor de aceeași dimensiune, în același material, cu precizie și eficiență. În acest caz, utilizarea unei scule modulare aduce puține beneficii. Ceea ce se impune este o sculă dedicată sarcinilor de perforare repetate, care va reduce la minim oboseala operatorului și va asigura consistență și repetabilitate. Ceea ce se impune este un éVo Light - și Desoutter este bucuros să îl livreze.

New semi-automatic electric tool for drilling applications: the éVo Light

În iunie vom introduce noua sculă în gama noastră SETITEC de scule electrice semi-automate. ééVo Light prezintă un cap monobloc, fix, pentru a asigura stabilitate și consistență în utilizările de perforare repetate. Conceput pentru operarea cu o singură mână, prezintă balansiere pentru perforarea orizontală sau verticală pentru a contribui la reducerea oboselii operatorului și pentru a menține precizia. Consistența și fiabilitate sunt garantate și prin alimentarea independentă și motoarele cu trepte de viteză, care permit éVo Light să asigure un cuplu de până la 2Nm.

Forați mai adânc în detalii suplimentare când va fi lansat produsul, peste câteva săptămâni.

Doriți să obțineți mai multe detalii sau o cotație de preț?

Adresați o întrebare sau solicitați o cotație de preț experților noștri din locația dumneavoastră!

Adresați o întrebare Obțineți o cotație de preț Solicitați o demonstrație
Cart

Coșul dvs.

Articol înlăturat. Anulare