Noua noastră sculă multi-funcțională inteligentă: XPB-ul!

Noua noastră sculă multi-funcțională inteligentă: XPB-ul!


XPB nu este doar prima mașină de găurit cu acumulator potrivită proceselor industriei aerospațiale, este și prima platformă multifuncțională concepută să ducă producția aerospațială în viitor!

Asamblarea în cadrul Industriei aerospațiale este complexă. Implică multe materiale diferite - metal, materiale compozite - și multe tipuri de elemente de fixare. Prin urmare, bancurile de lucru sunt pline de scule diferite care au apărut pentru a realiza fiecare sarcină de asamblare.

Rezultatul este departe de a fi ideal. Lucrătorii de pe liniile de asamblare pun jos sau ridică scule în mod constant, furtunurile pneumatice se încurcă sau se împiedică și restricționează deplasarea - plus că este extrem de multă gălăgie. În plus, toate aceste scule reprezintă investiții capitale semnificative și un cost ridicat al proprietății din cauză că toate necesită calibrare și întreținere constante. Pentru o industrie de înaltă tehnologie a cărei produse finite pot zbura cu viteză mare prin spațiu, depășind viteza sunetului și sfidând gravitația, nu este o reclamă prea bună.

New Smart Multi-Function Tool: the XPB

Ce s-ar întâmpla dacă am scăpa de sursa de alimentare pneumatică, am înlocui sculele numeroase și am găsi o soluție unică, mai elegantă? Dacă este vorba de Desoutter, ceea ce urmează este XPB Modular: o sculă inteligentă, multi-funcțională cu numeroase posibilități. XPB nu este doar prima mașină de găurit cu acumulator potrivită proceselor industriei aerospațiale, este și prima platformă multifuncțională concepută să ducă producția aerospațială în viitor. Dezvoltată ca parte a strategiei Desoutter 4.0, considerăm că XPB poate asigura o transformare majoră în aplicațiile manuale din industria aerospațială.

Pe scurt, XPB Modular este o sculă electrică portabilă, care poate fi utilizată cu mai multe capete: standard, cuplu ridicat, compensare - chiar și capete pentru elemente de fixare temporare și bride casante. Oferind acoperire totală din punct de vedere al vitezei, într-o singură sculă, este potrivită utilizării cu toate materialele din industria aerospațială. XPB este și inteligentă: software-ul integrat permite configurare rapidă, recunoașterea automată a capetelor și numără ciclurile atât pentru capete cât și pentru sculă. Prezintă o arhitectură deschisă a sistemului, ceea ce înseamnă că XPB este conceput pentru viitor și compatibilă fabricilor inteligente.

New Smart Multi-Function Tool: the XPB

Așadar, ce înseamnă toate acestea? Pentru început, XPB este mai ușor de gestionat și de întreținut. De asemenea înseamnă că există mai puține articole pe linie. Este mai sigură - nu există furtunuri pneumatice de care să vă mai împiedicați - și este cu aproximativ 20% mai puțin zgomotoasă decât echivalentele sale pneumatice. Întrucât funcționează cu acumulator oferă libertate de deplasare și elimină nevoia unei alimentări cu aer a procesului, reducând semnificativ costurile cu energia. Software-ul său inteligent oferă operatorilor feedback instant cu privire la performanță, îmbunătățind curba de performanță și susținând în același timp calitatea.

Considerăm că, la fel ca în cazul primului zbor cu oameni la bord, acesta este doar începutul posibilităților deschise de XPB. Priviți acest (aero)spațiu!

Doriți să obțineți mai multe detalii sau o cotație de preț?

Adresați o întrebare sau solicitați o cotație de preț experților noștri din locația dumneavoastră!

Adresați o întrebare Obțineți o cotație de preț Solicitați o demonstrație
Cart

Coșul dvs.

Articol înlăturat. Anulare