O nouă Bază de localizare a sculelor: Cablul virtual

O nouă Bază de localizare a sculelor: Cablul virtual


Libertatea de mișcare nu garantează Calitatea. Dezvoltarea tehnologiei aferentă sculelor fără fir oferă beneficii nenumărate mediului de producție: de la posibilitatea de configurare a liniilor de asamblare fără constrângerea unei surse fixe de alimentare, până la accesibilitate sporită pentru operatori. Teoretic, integrarea sculelor fără fir într-o rețea de fabricare inteligentă ar trebuie să asigure o industrie 4.0, în mod ideal, - dar ignorăm elementul uman, pe riscul nostru.

Ființele omenești sunt creaturi sociale. Beneficiind de posibilitatea de a se deplasa liberi prin spațiul de lucru, tentația de a lua sculele fără fir cu ei - poate pentru a ajuta un coleg care lucrează în altă parte a liniei de asamblare - poate fi irezistibilă. Totuși, aceste sarcini de fixare neplanificate implică o probabilitate ridicată de nereușită. Pentru managerii de operațiuni acest aspect poate reprezenta o adevărată bătaie de cap. Legarea sculelor la bancul de lucru, din nou, elimină toate beneficiile tehnologiei fără fir. De asemenea, poate transmite semnale eronate: poate managerii nu au încredere în operatorii lor!

Ascultând experiențele clienților noștri, am dezvoltat o soluție, folosind Hub-ul inteligent Desoutter CONNECT, prin care sculelor fără fir li se poate transmite să funcționeze doar în limitele unei zone definite.

A new Tracking Base for Tools: the Virtual Cable

Conform principiilor CONNECT, soluția este flexibilă și nu necesită programare de către specialiști. Noi o numim Cablul virtual. Include o Bază de localizare spre a fi utilizată cu CONNECT și un dispozitiv de urmărire integrat în fiecare sculă.

Este foarte ușor de configurat. Zonele de lucru pot fi definite manual, introducând parametrii R min și R max ai razei în hub-ul CONNECT sau în software-ul CVI Config. În mod alternativ, puteți defini zona printr-o metodă predare-învățare, apăsând direct declanșatorul sculei.

Scula va funcționa doar în zona definită.

  • Fiecare Hub CONNECT poate monitoriza până la opt Baze de localizare
  • Fiecare Bază de localizare poate monitoriza până la opt zone de lucru sau scule
  • Fiecărei zone i se poate aloca una sau mai multe scule, până la maxim opt

A new Tracking Base for Tools: the Virtual Cable

Așadar, adăugarea Cablului virtual permite utilizatorilor să definească până la 64 de zone sau 20 de scule per Hub CONNECT, în orice configurație.

În esență, Cablul virtual asigură că scula fără fir corespunzătoare poate fi utilizată exclusiv pentru sarcina pre-determinată, fără restrângeri fizice. Permițând localizare deplină și control asupra locației sculelor și utilizărilor, Cablul virtual demonstrează devotamentul pe termen lung al Desoutter față de sprijinirea clienților săi în realizarea unei tranziții de succes către Industria 4.0.

Doriți să obțineți mai multe detalii sau o cotație de preț?

Adresați o întrebare sau solicitați o cotație de preț experților noștri din locația dumneavoastră!

Adresați o întrebare Obțineți o cotație de preț Solicitați o demonstrație
Cart

Your basket

Item removed. Undo