Noua cheie electrică ergonomică cu acumulator: EABS

Noua cheie electrică ergonomică cu acumulator: EABS


EABS este noua noastră cheie electrică cu acumulator și a fost concepută în mod ergonomic pentru a fi utilizată cu o singură mână.

Aveți nevoie de o mână de ajutor în domeniul productivității? În cazul efectuării asamblărilor, puține lucruri sunt mai frustrante decât încercarea de a manevra o sculă electrică într-un spațiu strâmt - mai ales atunci când aveți nevoie de o mână liberă pentru a vă sprijini sau pentru a ține alte componente la distanță.

În cadrul Industriei aerospațiale și producătoare de mașini există întotdeauna anumite elemente de fixare și îmbinare care sunt greu de accesat. De exemplu, în ceea ce privește asamblarea finală a vehiculelor, aceste accesări dificile reprezintă provocări zilnice în cadrul procesului de producție.

Desoutter a conceput faimoasa și fiabila sa cheia electrică EABC tocmai pentru acest gen de situații; dar a devenit evident că clienții noștri aveau nevoie de mai mult în ceea ce privește caracterul compact și performanța, pentru a asigura accesibilitatea și flexibilitatea necesare. Desoutter nu se poate abține să nu ofere clienților săi o mână de ajutor - dar consider că ne-am întrecut pe noi înșine de data aceasta!

New ergonomic battery-powered nutrunner: the EABS

EABS este noua noastră cheie electrică cu acumulator și a fost concepută în mod ergonomic pentru a fi utilizată cu o singură mână. Cu o lungime de 30 cm, EABS elimină restricțiile de spațiu pentru a spori productivitatea și pentru a înlesni activitatea operatorilor.

Cu 20 până la 35% mai compactă decât produsele similare de pe piață, cu o greutate de doar 1kg și oferind feedback de 360º privind vizibilitatea, EABS efectuează strângerea elementelor de fixare cu până la 24 Nm în condiții strâmte, mult mai rapid și mai ușor ca oricând. În plus, nu mai sunteți nevoit să alegeți între caracterul ergonomic al stației de lucru și productivitate! Modelele principale EABS pot funcționa la peste 1000 rpm folosind un acumulator mai ușor (18V). După părerea noastră, asigură cel mai bun echilibru între caracterul ergonomic și productivitate întâlnit vreodată la o sculă fără cablu, prin urmare, nu trebuie să faceți compromisuri.

New ergonomic battery-powered nutrunner: the EABS

Pentru a spori productivitatea și mai mult, EABS poate funcționa ca parte a unei rețele fără fir.
Pentru a spori flexibilitatea, cu o re-echilibrare ușoară, poate fi conectat la un Hub inteligent Desoutter CONNECT în cazul utilizărilor în care este esențială trasabilitatea totală. Metoda noastră de conectare este fără contact și durează mai puțin de 10 secunde.

A fost conceput să elimine orice erori de programare, cum ar fi alocarea unei adrese de IP incorectă, care pot genera ore de nefuncționare neplanificată pentru a rezolva problemele la rețea. Una peste alta, EABS reprezintă un progres în ceea ce privește conceptul sculelor fără cablu și are ca rezultat creșterea productivității dumneavoastră cu o singură mână!

Așadar, acum aveți o mână liberă - batem palma?

Doriți să obțineți mai multe detalii sau o cotație de preț?

Adresați o întrebare sau solicitați o cotație de preț experților noștri din locația dumneavoastră!

Adresați o întrebare Obțineți o cotație de preț Solicitați o demonstrație
Cart

Coșul dvs.

Articol înlăturat. Anulare