Nu ocoliți regulile - schimbați jocul

Nu ocoliți regulile - schimbați jocul


Un citat celebru din George Bernard Shaw sună așa „Progresul este imposibil fără schimbare”. Aici suntem puși în fața unei alegeri simple: putem să nu facem nimic și să nu intervenim asupra schimbării sau putem fi noi înșine catalizatorul schimbării. La Desoutter, preferăm a doua abordare.

Programul nostru de inovații asigură faptul că produsele Desoutter existente sunt îmbunătățite încontinuu pentru a accelera flexibilitatea, pentru a crește performanța și pentru a mări timpul de funcționare. Cu toate acestea, vine un moment când parametrii produselor existente au fost împinși la maximum. În acest moment, trebuie să ne distanțăm de abordarea existentă, oricât de mult succes ar fi avut, și să ne întrebăm dacă există o cale mai bună de a ne îndeplini obiectivele. Unii oameni numesc acest moment întoarcerea la primele principii: Eu îl numesc „momentul revoluționar”.

 

Desoutter face progrese remarcabile cu un concept nou pentru aplicațiile de asamblare căruia cred că merită să îi fie atribuit termenul de „revoluționar”.  Factorul cheie determinant îl reprezintă creșterea cererii din partea clienților noștri pentru scule și software-uri care să fie compatibile cu Industry 4.0.

 

 

Prin urmare, am reflectat la modul în care putem crea un mijloc practic de facilitare a trecerii la metodele de lucru Industry 4.0, susținând numeroase aplicații dintr-un singur punct. Deși nu pot dezvălui prea multe la acest moment, pot spune că soluția va revoluționa modul în care lucrează clienții noștri. Va permite gestionarea mai multor scule cu un grad mai ridicat de conectivitate și flexibilitate decât orice alte produse disponibile în prezent – și cu mai puține componente hardware necesare pe linia de producție.

 

 

Desigur, să o luăm de la capăt înseamnă și că ne putem evalua tehnicile și tehnologiile din alte sectoare, pentru a vedea dacă acestea oferă beneficiile pe care le căutăm. Personalizarea bazată pe aplicații este un domeniu puternic reprezentat în dezvoltarea noastră: să le permitem clienților să-și reconfigureze liniile de asamblare în câteva minute și nu în câteva ore.

 

Niciodată nu este ușor să iei decizia de a distruge regulile și de a o lua de la capăt – dar rezultatele pot fi extrem de satisfăcătoare, în special pentru clienții pregătiți să facă pasul următor spre implementarea Industry 4.0. Sper că această scurtă incursiune v-a deschis apetitul pentru schimbare: căutați știrile despre lansare spre sfârșitul acestui an.

 

Contactați-ne!

 

Cart

Your basket

Item removed. Undo