Industry 4.0: De la teorie la realitate

Industry 4.0: De la teorie la realitate


Discuția din jurul Industry 4.0 trece de la teorie și potențialele beneficii la discuția despre modul în care putem oferi aceste beneficii într-un mod practic.

La Desoutter, am întocmit o listă de verificare Industry 4.0, ce conține toate aspectele care credem că ar susține funcționarea fabricilor viitorului:

  • o gestionare mai flexibilă a instrumentelor și software-ului 
  • mai multă conectivitate, mai puțin hardware
  • funcționare intuitivă, fără erori
  • interval de timp minim necesar pentru configurare și reconfigurare
  • compatibilitate cu versiunile viitoare și anticiparea problemelor viitoare 
  • gestionarea datelor și gestionarea KPI-urilor 
  • întreținere prescriptivă

Desigur, o singură companie nu este de ajuns pentru ca fabricile inteligente să devină realitate. Trebuie să existe mai mulți factori concomitenți pentru ca Industry 4.0 să devină realitate. Stimulentele politice și economice puternice, investițiile corecte în competențe și instruire și disponibilitatea unor instrumente inteligente care facilitează implementarea trebuie să conlucreze dacă dorim să optimizăm beneficiile complete ale digitalizării complete. Prin urmare, este clar să trebuie să ne aducem toți contribuția pentru această schimbare a mentalității, asigurând transformarea către un viitor automatizat – și ajutându-i și pe ceilalți în acest sens.

În calitate de producător de top al soluțiilor de asamblare, o parte esențială din rolul jucat de Desoutter este reprezentată de anticiparea nevoilor viitoare ale clienților noștri. Cartea electronică Desoutter 4.0 pe care am publicat-o arată că luăm în serios acest rol și colaborăm îndeaproape cu persoane de la diferite niveluri și din numeroase industrii pentru a înțelege provocările cu care se confruntă. Prin urmare, când avem la dispoziție o listă de verificare pentru Industry 4.0, puteți fi siguri că deja elaborăm moduri prin care să ducem la îndeplinire obiectivele clienților noștri, indiferent dacă scopul este acela de a vă îmbunătăți productivitatea, flexibilitatea și timpul de funcționare sau de a lansa produse pe piață mai rapid decât concurența. O soluție în acest sens ar fi reprezentată de sporirea numărului de funcții și reechilibrarea produselor pe liniile de asamblare.

În baza experienței și specializării noastre, estimăm cu încredere o schimbare majoră în domeniul gestionării a multiple instrumente, oferind conectivitate îmbunătățită și flexibilitate superioară față de cea posibilă în prezent. Aștept cu entuziasm să vă comunic modul în care intenționăm să transpunem în realitate dorințele Industry 4.0, în 2018!

Cart

Coșul dvs.

Articol înlăturat. Anulare