Fabrica inteligentă: Produsele Desoutter pentru fabricile viitorului

Fabrica inteligentă: Produsele Desoutter pentru fabricile viitorului


Desoutter 4.0 folosește tehnologii moderne pentru automatizarea asamblării și asigură un plus de flexibilitate pentru acest proces - de la producția în masă și până la producția automatizată a „lotului de mărimea 1”. Un exemplu de asamblare în rețea:

Companiile care oferă o gamă extinsă de produse cu diferite variații necesită producție flexibilă pentru a putea fabrica aceste produse cu costuri rezonabile. Producția flexibilă impune interconectarea sistemelor de producție într-o rețea. Acestea pot comunica între ele - un pas important spre automatizare.

Un exemplu practic din producție este asamblarea unui șurub cu un sistem de comandă integrat CVIR de la Desoutter. Sistemul de comandă este conectat la alte sisteme - cu șurubelnița, cu un sistem de planificare a resurselor la nivel de companie, precum SAP și cu componenta respectivă. În funcție de varianta de produs ce trebuie asamblată, sunt utilizate diferite componente ce necesită un program diferit de asamblare a șurubului. Pentru ca sistemul de comandă CVIR să selecteze programul corect de asamblare a șurubului, componenta este prevăzută cu un cod de produs ce poate fi scanat, ce include aceste informații. Programul corespunzător de asamblare a șurubului este citit automat dintr-o bază de date (SAP) și transmis către sistemul de comandă CVIR care specifică programul către șurubelniță. Operatorul poate instala componenta în pasul următor. Aceste date despre șurub sunt la rândul lor transmise în timp real către „CVI NET WEB”, care este conectată la software-ul Cloud cu sistemul de comandă; prin urmare, datele sunt sincronizate și disponibile pentru alte sisteme pentru documentare sau analiză. Utilizatorii pot afișa grafic toate informațiile referitoare la racordurile cu șurub realizate prin „CVI NET WEB”, le pot analiza și pot optimiza asamblarea lor.

Prin racordarea CVIR la SAP, până la 500 de variații ale produselor pot fi generate la o singură stație de lucru. Desoutter 4.0 susține producția în masă cu tehnologii moderne, în mod complet, până la producția lotului de mărimea 1. 

Aflați mai multe despre generația actuală a sistemelor noastre de comandă din prezentarea demonstrativă virtuală a CVI3 Vision:

Cart

Coșul dvs.

Articol înlăturat. Anulare