EXPERIMENTAȚI viitorul Industriei 4.0

EXPERIMENTAȚI viitorul Industriei 4.0


Mediul industrial este în schimbare rapidă, iar a patra revoluție industrială aduce multe PROVOCĂRI tuturor participanților.

Fiecare dintre clienții noștri au propriile nevoi sau dificultăți. În cadrul Desoutter aducem SOLUȚII prin intermediul Ecosistemului nostru care acoperă Calitatea și performanța (Soluții conectate), Agile și producție sigură (Automatizare și personalizare) și trasabilitatea Întregului proces (Controlul procesului) și optimizarea procesului Live (Soluții bazate pe date). Inovările și experiența noastră ne ajută clienții să-și mărească flexibilitatea, disponibilitatea și productivitatea la fiecare pas.

 

QShieldPicture_Desoutter

 

Într-o sală avem soluții Conectate, ansamblu și instrumente inteligente de calitate gestionate de CONNECT – Industrial Smart Hub, un sistem de poziționare NEXONAR crucial pentru obținerea producției cu verificarea erorilor, un sistem de control al procesului PIVOTWARE pentru a gestiona întreg fluxul fără a mai fi nevoie de ingineri PLC și, desigur, soluții determinate de date în care datele se transformă în informații valoroase prin intermediul DEMETER.

 

Vizitați-ne în Bratislava, Slovacia și EXPERIMENTAȚI viitorul industriei împreună cu Desoutter Eastern Europe.

 

Rezervați o vizită la Centrul de Experiență Desoutter 4.0 Experience Center

Cart

Coșul dvs.

Articol înlăturat. Anulare