Vă ducem procesul de asamblare la următorul nivel

Vă ducem procesul de asamblare la următorul nivel


Desoutter v-a pregătit noutăți nemaipomenite pentru a duce procesul de asamblare inteligent la următorul nivel. Acum vă putem anunța că incorporăm soluția Nexonar de poziționare, care și-a dovedit succesul pe piață, în ecosistemul Desoutter.

Combinația de succes va permite clienților dvs. din întreaga lume să se bucure de exactitate și trasabilitate imbatabilă în asamblarea de precizie. De asemenea, aduce îmbunătățiri semnificative în controlul proceselor prin creșterea productivității, a calității și a siguranței.

Nexonar este cea mai avansată tehnologie din gama sa, disponibilă în acest moment. Și-a câștigat renumele mondial drept singura soluție de mare precizie de încredere în activitățile industriale și permite poziționarea oricărui obiect la o distanță de 1mm în timp real și cu zero latență. Această soluție pentru captarea mișcării în timp real este ideală pentru industriile deosebit de exigente precum automobilistica și aeronautica, acolo unde exactitatea optimă este un element esențial și unde nu este loc de eroare. Printre exemple se numără operațiuni de strângere, perforare și operațiuni de tip pick & place pentru asamblarea grupurilor de baterii sau fuzelajele interioare și exterioare ale aeronavelor.

Descoperiți soluția!

 

Soluția Nexonar utilizează tehnologie cu plăcuțe active pe bază de lumină infraroșie și software proprietar pentru a monitoriza pozițiile și orientările exacte ale obiectelor pe linia de asamblare. Plăcuțele active pe bază de lumină infraroșie se aplică cu ușurință pe componente, instrumente, aparatura pentru operator precum mănuși sau banderolele de pe încheieturile mâinilor. Acești senzori sunt monitorizați cu ajutorul uneia sau mai multor camere cu lumină infraroșie montate pe linie. Apoi, software-ul Nexonar ghidează secvențele procesului, punându-le la dispoziție operatorilor pașii corespunzători și eliminând posibilitatea erorilor pentru a îi ajuta să-și ducă la bun sfârșit fiecare sarcină cu eficiență și calitate optimă. De asemenea, înregistrează poziția fiecărei piese în timpul asamblării pentru a asigura trasabilitate integrală.

Desoutter și-a început colaborarea cu Nexonar în 2017, prin urmare, exista deja o puternică relație care să se dezvolte mai departe. Integrarea completă a soluției Nexonar în ecosistemul standard Desoutter o va face mai ușor de utilizat și îi va facilita instalarea pe liniile de asamblare. Clienții noștri vor beneficia astfel de expertiza inerentă a ambelor companii, acum pusă în comun, în special în controlul proceselor, ghidarea operatorului și soluții „la cheie” pentru interfețe software, precum și de asistență îmbunătățită la nivel global și reacție la nevoile pieței.

Prin aceasta colaborare, ne vom ajuta clienții să treacă la următorul nivel al asamblării inteligente și le vom îmbunătăți productivitatea, calitatea și siguranța. 

Doriți să obțineți mai multe informații sau o cotație?

Adresați o întrebare sau solicitați o cotație de preț experților noștri din locația dumneavoastră!

Adresați o întrebare Obțineți o estimare de preț Solicitați o demonstrație
Cart

Coșul dvs.

Articol înlăturat. Anulare