Noul Catalog general al Desoutter cu scule și soluții dedicate Industriei 4.0!

Noul Catalog general al Desoutter cu scule și soluții dedicate Industriei 4.0!


Suntem bucuroși să vă prezentăm noul nostru catalog general, momentan disponibil în limbile engleză, franceză, germană, italiană și spaniolă.
Include toate sculele și soluțiile noastre cele mai recente, dedicate Industriei 4.0 și scoate la iveală o experiență de lectură nou nouță, „fizico-digitală“, cu ajutorul tehnologiei aferente Realității augmentate, pentru a vă ușura activitatea cu Desoutter!

Descărcați noul Catalog general acum!

CONNECT, Hub-ul nostru inteligent industrial

CONNECT este o platformă care gestionează toate elementele, acțiunile și informațiile asociate activităților dumneavoastră aferente liniei de asamblare pentru a vă accelera transformarea prin sporirea flexibilității, timpului de funcționare și a productivității.
Este un furnizor de soluții cu scule multiple: trebuie doar să activați o Unitate de strângere din CONNECT pentru fiecare sculă. Unitatea de strângere este eco-sistemul unei scule fără cablu și a tuturor articolelor, acțiunilor și informațiilor aferente ei.

B-FLEX QRX, scula avansată pentru aplicații multiple

B-Flex QRX este o sculă nouă cu acumulator, autonomă, care va:

  • Crește productivitatea prin modificarea în timp real a cuplului, în funcție de racordul ales sau de accesorii, datorită tehnologiei RFID. Fără greșeli de acum înainte!
  • Crește flexibilitatea prin posibilitatea de a utiliza aceeași sculă pentru mai multe aplicații, până la 6 cupluri diferite!

Secțiune nouă „Experiență digitală“

Descoperiți software-ul nostru variat aferent Experienței digitale pentru configurarea corespunzătoare a sculelor, îmbunătățirea calității măsurătorilor, colectarea datelor în timp real pentru raportare & localizare și controlul proceselor dumneavoastră cu Pivotware.

Secțiune nouă „Soluții pentru Fabrica inteligentă a Industriei aerospațiale“

„Industria aerospațială este o industrie fantastică și extrem de solicitantă, adesea sinonimă cu personal înalt calificat și tehnologii de ultimă generație. Dar cu o producție caracterizată de volume relativ mici, durate lungi ale ciclurilor, componente mari și variabilitate ridicată în procesele de producție, această industrie prezintă provocări specifice atunci când vine vorba de diseminarea sculelor și soluțiilor inteligente.
Pe măsură ce volumul continuă să crească, întrucât oamenii călătoresc din ce în ce mai mult, toate OEM majore trebuie să sporească eficiența generală a procesului, să limiteze costurile calității și duratele ciclurilor și să excludă factorul uman ca sursă de eroare. Cu ajutorul software-ului inteligent și a rețelelor digitale, sculele de asamblare pot avea acum o contribuție esențială. Acestea oferă o flexibilitate mult mai mare și pot fi pe deplin conectate atât între ele, cât și cu sistemele de producție și de asigurare a calității ale producătorilor"
- Scurt fragment din Cartea albă a Industriei 4.0

În calitate de lideri de piață în domeniul soluțiilor avansate de perforare în industria aerospațială, experții noștri lucrează zilnic cu cei mai solicitanți clienți pentru a atinge cel mai înalt nivel al calității, productivității și siguranței necesare pe piața aerospațială. Sculele semi-automate Seti-Tec au perforat mii de orificii zilnic, în toate configurațiile posibile, confruntându-se cu cele mai provocatoare medii și livrând cel mai înalt nivel de performanță. Bazându-ne pe această expertiză și fiind loiali filozofiei sale privind inovarea, modularitatea și experiența, Seti-Tec a combinat potențialul tehnologiei electrice și experiența de perforare pentru a dezvolta gama electrică éVo, îmbunătățind și mai mult operațiunile de perforare. Punând încă în mișcare inovarea, cea mai recentă gamă Seti-Tec de receptoare finale multifuncționale ușoare va accelera transformarea soluțiilor robotizate din cadrul proceselor de asamblare ale industriei aerospațiale.

Catalog interactiv

Urmăriți această etichetă de mai jos în interiorul catalogului nostru general și rulați instrumentul aferent Realității augmentate integrat în aplicația mobilă Desoutter Assistant, pentru a beneficia de:

  • Modele 3D la scară completă
  • Imagini cu utilizările
  • Clipuri video
  • Manuale de utilizare
  • Piese de schimb
  • ...

Descărcați noul Catalog general acum!

Cart

Your basket

Item removed. Undo