IAC Halewood accelerează transformarea prin Industry 4.0 implementând PivotWare Advanced Process Control!

IAC Halewood accelerează transformarea prin Industry 4.0 implementând PivotWare Advanced Process Control!


Colaborând cu Desoutter, IAC Halewood a implementat soluția Desoutter 4.0, PivotWare Advanced Process Control. Aflați care este modul în care PivotWare a accelerat transformarea acestora prin Industry 4.0 spre o fabrică auto inteligentă pentru un viitor flexibil!
 

International Automotive Components (IAC), furnizor global de top de componente auto și soluții pentru vehicule ușoare, a implementat aplicațiile Desoutter 4.0 și Smart Factory la fabrica din Halewood, Marea Britanie, pentru a le oferi clienților o flexibilitate îmbunătățită și o producție eficientă a interioarelor de înaltă calitate. Noile aplicații în curs de lansare la IAC Halewood dispun de Internetul Obiectelor (IoT), logistică inteligentă, integrare la nivelul întregii companii, utilizarea datelor cu capacitate în timp real și roboți colaborativi (coboți).

Aici, la Desoutter, ne angajăm să transformăm Industry 4.0 în produse și servicii care oferă beneficii maxime clienților și partenerilor noștri. De la reducerea timpilor de inactivitate la creșterea flexibilității proceselor de producție cu costuri mai mici, Industry 4.0 are potențialul de a transforma modul în care organizațiile își desfășoară activitatea.

Colaborând cu Desoutter, IAC Halewood a implementat soluția Desoutter 4.0, PivotWare Advanced Process Control, care ajută organizația acestora să accelereze productivitatea, timpul de funcționare și flexibilitatea în momentul producerii interioarelor de vehicule de înaltă calitate.

Cu PivotWare Advanced Proces Control, Desoutter prezintă viitorul digitalizat al liniilor de asamblare. Suntem fascinați de modul eficient în care funcția de asistență la lucru asigură procese de producție eficiente și reduce considerabil timpii de inactivitate. Desoutter 4.0 este dovada că complexitatea și o varietate mare de variante nu reprezintă o problemă pentru asamblarea economică, datorită digitalizării, utilizării instrumentelor inteligente și soluțiilor software.

Aflați cum poate Desoutter 4.0 să accelereze transformarea dvs. spre Industry 4.0!  Faceți clic aici pentru a accesa Cartea Albă, care deschide drumul spre călătoria transformării și explică modul în care Desoutter și partenerii săi pot colabora pentru a crea fabrici inteligente în viitor!

Mulțumim Assembly Magazine pentru publicarea articolului „IAC asamblează fabrica auto inteligentă pentru un viitor flexibil”. Pentru a citi articolul complet, faceți clic aici.

Cart

Your basket

Item removed. Undo