Suntem mândri să introducem CONNECT, noul Hub Industrial Inteligent: o soluție Desoutter 4.0!

Suntem mândri să introducem CONNECT, noul Hub Industrial Inteligent: o soluție Desoutter 4.0!


CONNECT este o platformă care gestionează toate elementele, acțiunile și informațiile ce țin de activitățile liniei de asamblare pentru a accelera transformarea dumneavoastră prin sporirea flexibilității., a timpului de operare și a productivității.

CONNECT este un furnizor de soluții multi-instrumente: ytrebuie doar să activați Tightening Unit-ul din CONNECT pentru fiecare instrument. Un Tightening Unit este ecosistemul unui instrument fără fir și a tuturor elementelor, acțiunilor și informațiilor legate de acesta.

 

Acum puteți avea două noi tipuri de CONNECT:

CONNECT X CONNECT W Desoutter Industry 4.0

CONNECT-W, care are integrat un punct de acces wireless și care poate activa până la 10 Tighteniing Unit-uri: astfel, pot fi conectate și utilizate până la 10 instrumente fără fir.

CONNECT-X, care necesită un punct de acces wireless extern și care poate activa până la 20 Tightening Unit-uri: astfel, pot fi conectate și utilizate până la 20 instrumente fără fir.

Solicitați versiunea dvs. demonstrativă!

În plus, CONNECT oferă un singur punct de conectare pentru comunicarea dintre rețeaua fabricii și până la 20 de instrumente fără firreducând astfel costurile de proprietate și simplificând instalările, pentru o mai ușoară reechilibrare a liniei.

Întreaga familie de instrumente Desoutter Wi-Fi sunt compatibile cu Hub-ul Industrial Inteligent și toate echipamentele noi vor de asemenea compatibile.

În plus, accesoriile dedicate protecției împotriva erorilor incluzând: bloc optic de raportare, selectoare de chei tubulare, controale pentru operatori și interfețe pentru utilizator la distanță ajută la asigurarea fiabilității controlului procesului în raport de 100%.

Desoutter CONNECT Industry 4.0

Boost Your Productivity Desoutter CONNECT Industry 4.0

Având un volum de doar un galon, CONNECT este o soluție compactă și puternicăușor de instalat oriunde în fabrică. Într-adevăr, puteți instala CONNECT la stația de lucru, la capătul liniei de producție, la biroul managerului de proces sau chiar în camera serverelor.

Cu această abordare de tip Hub Industrial Inteligentlinia dvs. de asamblare nu va mai fi plină de cabluri, iar stațiile de lucru vor avea mai mult spațiu disponibil. Dacă toate dispozitivele CONNECT sunt în aceeași cameră, nu trebuie să mergeți să verificați fiecare stație. Trebuie doar să mergeți în camera CONNECT și să vă concentrați doar asupra a ceea ce doriți să faceți. Acest lucru vă va Spori productivitatea!

Desoutter SIGHT, un HMI la distanță vă va furniza feedback de la oricare stație de lucru, pe care o puteți gestiona atent, cate un ecran pentru fiecare stație de lucru.
Instrumentele fără fir se pot deplasa ușor pentru a menține sau îmbunătăți nivelul de calitate sau de productivitate a liniei dvs. de asamblare. Situațiile pot varia de la calibrarea instrumentelor, întreținerea lor sau reatribuirea către o altă stație de lucru.

Optimizarea procesului pentru a vă spori productivitatea necesită și flexibilitatea de a reechilibra linia și a realoca instrumente cu ușurință. Cu RFID easy pairing, instrumentele Desoutter fără fir se conectează cu orice CONNECT și sunt gata de lucru într-un mod rapid și eficient!

Veți putea adăuga un nou instrument fără fir atunci când doriți fără a deranja instrumentele care sunt deja funcționale pe linie.

Solicitați versiunea dvs. demonstrativă!

În zilele noastre, lucrurile se mișcă atât de rapid încât trebuie să ne adaptăm constant pentru a răspunde la noile provocări. Dispozitivele industriale sunt și ele supuse acestei tendințe, și astfel Desoutter le proiectează corespunzător. De aceea am implementat feature management-ul în cadrul CONNECT pentru a vă spori flexibilitatea!

Cu feature management puteți ajusta orice unitate de strângere conform cerințelor fiecărei stații de lucru. Acest lucru înseamnă că puteți activa și aloca funcții particulare doar unei unități și nu alteia.

După un timp, dacă o funcție nu mai este utilă pentru o unitate de strângere, mulțumită feature management-ului facil puteți realoca această funcție unei alte unități din CONNECT foarte rapid și ușor.

Feature management-ul este soluție scalabilă care permite să actualizați orice stație de lucru doriți. Dacă o funcție Desoutter se potrivește cerințelor dvs. noi, trebuie doar să o activați și este gata de utilizare!

Feature Management Desoutter CONNECT Industry 4.0

 

CONNECT este un Hub industrial inteligent conceput și proiectat pentru a susține și accelera transformarea dvs. către o fabrică Industry 4.0. Alegând CONNECT pentru liniile dvs. de producție vă asigurați sporirea flexibilității, timpului de operare și a productivității dvs!

Solicitați versiunea dvs. demonstrativă!

Cart

Coșul dvs.

Articol înlăturat. Anulare