Desoutter Industrial Tools Istoric

Desoutter Industrial Tools Istoric


Pentru a deveni liderul mondial în soluţii de asamblare de astăzi, brandul Desoutter a combinat mai multe competenţe şi expertize. Înfiinţată în 1914, Desoutter limited se specializează în şurubelniţe pneumatice, maşini de găurit şi maşini de găurit cu avans automat. În Franţa, Georges Renault a fost înfiinţată în 1918, specializându-se în scule electrice, sisteme de fixare şi scule pentru îndepărtarea materialelor. Techmotive tools s-a înfiinţat apoi în 1977 în SUA, fabricând scule şi sisteme inteligente de asamblare cu c.c. Au fost urmaţi de Scan Rotor, înfiinţată în 1977, care se axează pe produse pentru aplicaţii de îmbinări bulonate. SETITEC Line, înfiinţată în 2005, este specializată în soluţii de Găurire avansată ADU pentru industria aerospațială.

Originile Desoutter

Au existat cinci fraţi Desoutter şi toţi aviatori pasionaţi...

Istoria unei mărci inovatoare

Glisaţi cronologia cu mouse-ul de la stânga la dreapta.

Istoria unei mărci inovatoare

Ei recomandă Desoutter

Clienţii şi partenerii noştri o exprimă cel mai bine...

AIRBUS FRANŢA

Airbus este o divizie producătoare de aeronave a grupului Airbus (fosta companie europeană de apărare aeronautică şi spaţială). Cu sediul în Franţa, compania a produs 626 avioane de linie în 2013. De asemenea, este cunoscută pentru producerea şi fabricarea primului avion de linie viabil cu comandă electrică de zbor, Airbus a320 şi cel mai mare avion de pasageri, a380.

Baptiste Bertrand - Responsabil şi punct central pentru procesul de prindere în cadrul departamentului de asamblare a metodelor

Sunt responsabil pentru şi punctul central pentru procesele de fixare în cadrul departamentului de asamblare a metodelor pentru Airbus Nantes (Franţa).

Sub aspect istoric, am început colaborarea cu Georges Renault cu integrarea echipamentelor de găurire. După aceea, am integrat primele chei electrice cu programul A350.

Avem o mare responsabilitate faţă de pasageri, datorită naturii activităţii noastre şi este de datoria noastră să avem pretenţii foarte ridicate pentru fabricarea unei aeronave sigure.

Desoutter a evoluat împreună cu nevoile noastre şi din acest motiv, compania noastră continuă să utilizeze sculele Desoutter în fiecare zi, inclusiv pregătirea suprafeţelor (şlefuitoare, maşini de găurit etc.) şi operaţii de asamblare (dispozitive de fixare temporare sau finale).

APRILIA ITALIA

Producătorul de motociclete Aprilia este principalul concurent în competiţiile sportive.

Agostino Masiero - Manager de tehnologii

Aprilia este o marcă la nivel mondial, cu tehnologie de ultimă oră a motoarelor. Baza pentru dezvoltarea şi poziţia noastră de top pe piaţa motocicletelor o reprezintă productivitatea, fiabilitatea şi inovaţia, cu investiţii continue în cercetare şi dezvoltare.

În 2010 am decis că avem nevoie să monitorizăm rezultatele de strângere, în special la fixarea frânelor, a roţilor şi a direcţiei. Cu CVI3 şi sculele electrice precum CVIC II, MC şi EAD, Desoutter ne-a adus soluţii adaptate nevoilor noastre. Mai mult, a fost asigurată personalizarea pentru tubulare şi software.

Aprilia este acum foarte mulţumită de performanţele sculelor Desoutter şi de modul acestora de a furniza soluţii, iar astăzi Desoutter este furnizorul întregului grup Piaggio.

În opinia mea, Desoutter a fost apreciată pentru trei factori fundamentali: competenţa şi productivitatea echipei tehnice şi a echipei de service, calitatea tehnologiei şi un excelent raport calitate-preţ.

CATERPILLAR SUA

Caterpillar este principalul producător mondial de echipamente de construcţii şi extracţii minere, motoare diesel şi pe gaze naturale, turbine industriale de gaze şi locomotive diesel-electrice.

Gary Joslyn - Inginer proiecte de fabricaţie

Caterpillar s-a aflat în căutarea unor furnizori globali de scule, capabili să ofere o soluţie la cheie şi să asigure acoperirea globală a tuturor fabricilor Caterpillar. În consecinţă, Desoutter a organizat o demonstraţie a portofoliului cuprinzător la sediul Caterpillar, pentru a ne arăta care sunt capacităţile liniei sale de produse. De la prima întâlnire, Caterpillar a luat în considerare Desoutter ca o opţiune viabilă pentru scule globale!

Sunt de părere că echipa Desoutter oferă o gamă amplă de accesorii pentru puncte forte decizionale, inclusiv cunoştinţe solide despre produse, competenţe excepţionale de comunicare, un puternic angajament al echipei şi disponibilitatea infailibilă de a depune eforturi suplimentare.

Aceştia sunt de un ajutor enorm la optimizarea procesului nostru de producţie. Compania noastră se asigură că aderăm la metrici stricte de calitate pentru îmbinările critice pe care le asamblăm, iar sculele de la Desoutter se potrivesc perfect, utilizând volumul adecvat de tehnologie la un preţ echitabil.

CHANGAN AUTOMOBILE CHINA

Înfiinţată în 1862 şi percepută ca pionierul industriei moderne a Chinei, Changan automobile este un producător recunoscut de automobile, cu aproape 50.000 de angajaţi. Producţia sa este compusă în principal din autoturisme şi cuptoare cu microunde, camioane mici şi furgonete pentru uz comercial.

Gui Cheng Sheng - Inginer-şef pentru asamblarea finală a motoarelor a Departamentului Tehnic al Changan

În 2009, compania a decis să înlocuiască unele dintre sculele învechite cu unele avansate, pentru a spori calitatea asamblării.

Compania doreşte să reducă posibilitatea ca operatorii să facă greşeli, prin utilizarea echipamentelor care să asigure cuplul de strângere exact. Deoarece parametrii de strângere pot fi recuperaţi, aceştia pot servi şi ca bază ştiinţifică pentru îmbunătăţirea calităţii şi dezvoltarea măsurilor de gestionare.

Soluţia integrată de la Desoutter este completă şi conţine unele aspecte pe care nici măcar nu le-am luat în considerare şi unele sugestii foarte practice, cu o estimare atractivă de preţ.

În plus faţă de optimizarea procesului nostru de producţie, Desoutter ne ajută să îmbunătăţim mediul de lucru reducând zgomotul şi uşurând foarte mult funcţionarea prin utilizarea sculelor ergonomice.

Pe lângă scule, suntem de asemenea foarte mulţumiţi de serviciile Desoutter, de exemplu, Desoutter a organizat mai multe seminare tehnice la care experţii săi au făcut schimb de probleme tehnice cu noi şi de asemenea au pus la dispoziţia membrilor echipei noastre instruiri profesioniste cu privire la tehnologiile de strângere.

COMAC CHINA

Corporaţia de aeronave comerciale a Chinei (Comac) este o companie deţinută de stat, recunoscută drept principalul producător de aeronave de pasageri de mari dimensiuni din China. De asemenea, este însărcinată cu planificarea globală pentru dezvoltarea căptuşelilor pentru portbagaje şi programe regionale pentru avioane de reacţie şi industrializarea aeronavelor civile din China. Departamentul Comercial este implicat în cercetarea, fabricarea şi testele de zbor ale aeronavelor civile şi ale produselor asemănătoare, precum şi marketingul, service-ul, leasingul şi operaţiile aeronavelor civile.

Han Jianbing - Vicepreşedinte al Departamentului de Asamblare finală

Am contat pe sculele mai uşoare de la Desoutter cu capacitate puternică de prindere pentru a reduce intensitatea activităţii muncitorilor de la faţa locului şi pentru a îmbunătăţi calitatea produsului. Aceştia ne-au pus la dispoziţie un set de soluţii personalizate, adaptate perfect aplicaţiilor noastre, care au primit laudele tuturor muncitorilor de pe teren.

Acest lucru ne-a ajutat să reducem timpul de proces, să accelerăm ritmul de producţie şi să îmbunătăţim calitatea produsului cu intensitate mai mică a activităţii.

Desoutter este prompt, eficient şi fiabil în ceea ce priveşte toate sculele, soluţiile şi service-ul lor. Cu toată experienţa vastă şi know-how-ul industrial din industria aerospaţială, Desoutter ne-a convins că este un partener demn de încredere!

DACIA RENAULT ROMÂNIA

Dacia este filiala românească a producătorului francez de automobile Renault. Compania este cel mai mare exportator din România și al cincilea cel mai mare producător de autoturisme din Europa sub aspectul volumului produs.

Florian Georgescu - Lider de linie pentru linia de asamblare a motoarelor H4xx

Compania noastră colaborează cu Desoutter de 14 ani, de când primul proiect Renault a fost implementat la Dacia. Obiectivul a fost de a îmbunătăţi în permanenţă calitatea produselor existente şi de a integra produsele noi în conformitate cu standardele de calitate ale Renault.

În prezent, conduc echipa de asamblare pentru motorul Hxx, iar majoritatea operaţiilor implică procese de strângere. Utilizăm numai sistemele Desoutter, deoarece ne îndeplinesc toate aşteptările cu privire la capacitate, anduranţă, productivitate şi soluţii inovatoare personalizate, cu trasabilitatea completă a rezultatelor strângerii, asigurând o calitate totală a produsului.

Sunt convins că principalele puncte forte ale Desoutter constat în interfaţa software-ului său accesibil pentru utilizatori, în fiabilitate şi diversitatea produselor. Acum ştim că evoluţia tehnică permanentă a sistemelor de strângere de la Desoutter asigură întotdeauna faptul că îndeplinesc cele mai recente cerinţe din industrie.

DELPHI TVS INDIA

Delphi-tvs este o asociere în participaţiune dintre Delphi Corporation (SUA) şi TV Sundaram Iyengar & Sons (India), producând echipamente de injecţie de combustibil diesel pentru autoturisme, vehicule sport, utilitare şi utilitare multifuncţionale, vehicule comerciale uşoare, tractoare, motoare cu unul şi doi cilindri.

A Srinivas Rao - Director general adjunct - PED

Am început să importăm primele noastre scule pneumatice din Marea Britanie în urmă cu 23 de ani, în 1991. Încă de la început, Desoutter a oferit o asistenţă locală excelentă, o bună disponibilitate a pieselor de schimb şi o bună asistenţă de service, toate acestea având în cele din urmă ca rezultat un parteneriat de încredere odată cu trecerea timpului.

De atunci, produsele au suferit numeroase dezvoltări şi suntem foarte mulţumiţi de noile modele propuse de Desoutter: nu am avut niciodată parte de defecţiunile de control care au apărut în trecut.

Totul se face pentru a proteja clientul, în deplină conformitate cu valorile pe care le promovăm.

De asemenea, apreciem faptul că nu există limite cu privire la sculele din noua generaţie, care ne oferă flexibilitate reală sub aspectul automatizării. Putem să ne adaptăm procesele de producţie la schimbările obiectivelor noastre.

ELECTROLUX ITALIA

Electrolux este lider global în aparate electrocasnice, oferind soluţii atent concepute şi inovatoare pentru locuinţe şi companii. În Italia, Electrolux deţine importante unităţi de producţie cu cinci fabrici, care produc pentru piaţa de electrocasnice profesionale şi pentru locuinţe.

Emanuele Quarin - Manager responsabil de fabrica de la Porcia

Electrolux a început colaborarea cu Desoutter în 1980, relaţie care cu timpul a devenit tot mai puternică, cu fabrica din Porcia dedicată îmbunătăţirii continue, Desoutter furnizând în continuare soluţii de strângere îmbunătăţite şi ergonomice.

Am găsit în Desoutter un partener care acceptă provocările, începând din 1991, când a avut loc primul proiect de automatizare. Uneori am luat în considerare posibilitatea de a colabora cu alte companii dar în final decizia a fost întotdeauna de a rămâne cu Desoutter, deoarece suntem sigur ‚i pe asistenţa lor în găsirea celei mai bune soluţii.

Aş dori să subliniez maniera proactivă a Desoutter de a colabora pentru a găsi cea mai bună modalitate de lucru. Am apreciat foarte mult atunci când, în 2010, Desoutter a colaborat cu noi la trecerea de la sculele pneumatice la cele electrice pentru a îndeplini standardele de calitate şi pentru a realiza economii de energie.

Faptul că Desoutter îşi sărbătoreşte acum centenarul înseamnă că compania a avut parte de un trecut extraordinar, continuând totodată să aducă inovaţii, combinaţie între experienţă şi inovaţie!

EMBRAER BRAZILIA

Embraer S.A. este un conglomerat aerospaţial din Brazilia care produce aeronave comerciale, militare, executive şi agricole şi furnizează servicii aeronautice. De asemenea, este cel mai mare producător din lume de avioane comerciale cu reacţie cu până la 120 de locuri şi unul dintre principalii exportatori ai Braziliei.

Emílio Delfino de Souza Neto - Specialist în scule & Carlos Alberto Anderson - Inginer de dezvoltare a proceselor

Ne aflam în căutarea unor mărci care ofereau tehnologie superioară pentru procesul nostru de asamblare din ce în ce mai complex, ceea ce necesită o precizie totală în fabricarea structurală a aeronavelor. De asemenea, eram în căutarea unor condiţii ergonomice mai bune pentru operatorii noştri. Acesta a fost începutul relaţiei dintre Embraer şi Desoutter în urmă cu 25 de ani, menită să sporească productivitatea şi să îmbunătăţească condiţiile ergonomice.

Ştim că Desoutter este în permanenţă în căutare de noi tehnologii care să fie de ajutor activităţii noastre.

Mai mult, recunoscând faptul că industria aerospaţială are nevoie de produse personalizate şi de o specializare tot mai mare, putem fi încrezători că Desoutter va fi mereu alături pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi de exemplu, achiziţia SETITEC, care furnizează soluţii orientate exact pe segmentul nostru.

Dacă astăzi Desoutter sărbătoreşte cea de-a o suta aniversare, credem că motivul este acela că Desoutter este o companie puternică, etică, cu expertiză în domeniul de activitate, care răspunde nevoilor pieţei!

FAURECIA FRANŢA

Faurecia este un grup francez implicat în proiectarea şi producţia echipamentelor auto. Compania dezvoltă, fabrică şi comercializează echipamente pentru scaune, sisteme de interior, tehnologii pentru controlul emisiilor şi exterioare auto pentru producătorii de autoturisme.

François Coulon - Expert în dispozitive de fixare

În 1999, deoarece clientul nostru cel mai recent le cererea furnizorilor săi să se concentreze în special pe calitate, am început să înlocuim sculele pneumatice cu soluţiile electrice de la Desoutter, pentru a controla atât unghiul, cât şi cuplul fiecărei strângeri.

Personal, îmi place foarte mult spiritul de co-dezvoltare al celor de la Desoutter. Sunt atenţi întotdeauna la nevoile noastre specifice şi lucrează u noi pentru a crea soluţii personalizate.

Faptul că sunt prezenţi în toată lumea reprezintă un alt avantaj considerabil pentru noi. De exemplu, în Rusia, asistenţa locală din partea echipei Desoutter ne-a permis să lansăm noua linie de producţie foarte rapid, ceea ce ne-a permis să realizăm economii considerabile.

În plus, trebuie să pun accent pe eficienţa platformei de colaborare, my Desoutter Cloud, care ne ajută să facilităm partajarea strategiilor noastre şi cele mai bune practici ale noastre în materie de asamblare, între Desoutter şi echipele Faurecia din toată lumea.

GENERAL MOTORS S.A. AFRICA DE SUD

General Motors este o corporaţie multinaţională americană care proiectează, produce, comercializează şi distribuie vehicule şi piese de vehicule. Grupul îşi produce vehiculele în 37 de ţări sub 10 mărci diferite. În Africa de Sud, General Motors asamblează, de exemplu, Chevrolet Utility, vehiculul entry-level Chevrolet Spark, vehiculele comerciale uşoare Isuzu şi camioanele Isuzu.

Graham Bell - Şef departamentul tehnic

Relaţia noastră cu Desoutter a început cu deschiderea fabricii Opel Corsa în 1996. La momentul respectiv, decizia de a lucra cu Desoutter şi nu cu orice altă companie a fost motivată de furnizorul său local de servicii, cunoştinţele agentului local şi costurile de proiectare foarte competitive.

Îmi amintesc că Desoutter a avut cea mai bună prezentare şi cele mai bune cunoştinţe despre produs comparativ cu toţi ceilalţi competitori.

Obiectivele companiei noastre au fost furnizarea şi instalarea, la timp şi calitatea şi fiabilitatea asigurată: privind în urmă, pot spune că asistenţa tehnică oferită mi-a depăşit cu mult aşteptările!

Suntem mereu deschişi către noi provocări şi proiecte, iar Desoutter ne ajută activitatea să se îndrepte în această direcţie cu inovaţii permanente. Desoutter sărbătoreşte acum centenarul şi îndeplineşte provocarea unei companii globale, cu expertiză foarte specializată în segmente foarte specifice!

HELLA AUTOMOTIVE MEXIC

Hella este o companie de top care produce faruri, stopuri şi proiectoare de ceaţă pentru industria producătoare de maşini, cu propriile companiile şi partenerii proprii de vânzări în peste 100 de ţări, inclusiv Mexic. Astfel, Hella pune la dispoziţia pieţei postvânzare şi a atelierelor service piese şi game cuprinzătoare şi în număr tot mai mare în domeniile de bază ale iluminatului, electricii, electronicii şi gestionării termice.

Manager de proiectare

În urmă cu 10 ani, am început să utilizăm CVIS de la Desoutter, pentru a îmbunătăţi controlul calităţii asupra îmbinărilor critice din plastic. La momentul respectiv, am realizat un test al valorilor de referinţă pentru a compara funcţiile tehnice, parametrii de configurare, service-ul şi asistenţa locală, disponibilitatea sculelor, iar Desoutter a fost pe măsura aşteptărilor noastre.

Rezultatele excelente ne-au încurajat să ne continuăm colaborarea pentru nevoile de producţie specifice, iar Desoutter a devenit furnizor mondial pentru marca noastră.

Aceste scule sunt excelente pentru procesul nostru actual de asamblare şi apreciem în special durabilitatea acestora: avem scule cu peste 3 milioane de cicluri care nu au înregistrat niciun fel de probleme, precum şi software-uri uşor de configurat şi accesibile pentru utilizator.

Mai presus de performanţă, avem întotdeauna nevoie să înţelegem mai bine strategiile de cuplu şi procesele de strângere şi să dispunem de mai multe informaţii tehnice cu ajutorul Desoutter, pentru a ne spori competitivitatea.

HELLA AUTOTECHNIK NOVA REPUBLICA CEHĂ

Hella Autotechnik Nova este companie de top în producţia de faruri, stopuri şi proiectoare de ceaţă pentru industria producătoare de maşini.

Karel Volcik - Manager tehnologii de asamblare

Colaborarea cu Desoutter a început în 2007. La momentul respectiv, eram în căutarea unor tehnologii avansate care să ne îmbunătăţească procesele de producţie, în special soluţiile cu privire la utilizarea ciclurilor multiple de cuplu şi tehnicilor programabile de strângere.

Desoutter a propus sisteme inovatoare adaptate activităţii noastre şi ne-a ajutat să ne realizăm obiectivele!

De la început am fost impresionaţi nu doar de diversele aspecte precum robusteţea, anduranţa şi durabilitatea cu întreţinere redusă, ci şi de precizia şi de nivelul foarte ridicat de capacitate.

Echipa de asistenţă tehnică a Desoutter ne-a ajutat să optimizăm tehnicile actuale de strângere şi ne-a pus la dispoziţie cea mai recentă tehnologie de strângere. Acum putem să monitorizăm rezultatele specifice la fiecare îmbinare de strângere. De asemenea, dispunem de vizibilitatea tuturor parametrilor care guvernează îmbinările şi acest lucru ne ajută să menţinem conformitatea în timpul asamblării.

Cu soluţiile Desoutter, avem acum încredere că putem să realizăm parametrii necesari şi să asigurăm 100% calitate în procesele noastre de producţie.

HERO MOTOCORP LIMITED INDIA

Hero motocorp ltd este un producător indian de motociclete şi scutere cu sediul în New Delhi şi producătorul de vehicule pe două roţi pe primul loc în lume. Misiunea companiei este să devină o întreprindere globală care să îndeplinească nevoile şi aspiraţiile clienţilor săi pentru mobilitate, stabilind etaloanele în tehnologie, stil şi calitate.

AK Taneja - Director general - Proiectare producţie

Compania noastră a crescut foarte rapid, producţia mărindu-se de cinci ori, de la 2000 de motociclete per fabrică pe zi, la peste 9000, câte producem acum. Am început să colaborăm cu Desoutter pentru a gestiona această creştere fără să pierdem din vedere obiectivul principal: niciun fel de reclamaţie în domeniu!

După 10 ani de relaţie benefică pentru ambele părţi, putem spune fără ezitare că performanţa produselor este una excelentă, cu motociclete de talie mondială pentru marca noastră. Rezultatul: zero reclamaţii de la clienţi şi un bilanţ extraordinar în ceea ce priveşte siguranţa.

Echipa Desoutter este foarte bine specializată şi motivată ne tratează ca pe nişte clienţi principali. Aceştia ne menţin gradul de satisfacţie oferindu-ne soluţii noi şi servicii personalizate, livrate întotdeauna în timp util.

Îi urăm numai bine întregii echipe Desoutter, vă dorim să creşteţi în continuare şi să sărbătoriţi în stil mare!

HINDUSTAN AERONAUTICS LIMITED INDIA

Sub administrarea ministrului indian al apărării, această companie deţinută de stat este implicată în principal în industria aerospaţială, ceea ce include fabricarea şi asamblarea aeronavelor, aviaţie şi echipamente de comunicaţii aferente, precum şi operarea aeroporturilor.

Rakesh Kumar Mishra - Director general adjunct - Asamblare IJT

Colaborarea noastră cu Desoutter a început în 1989. La momentul respectiv, vechile noastre divizii nu erau conştiente de noile scule existente pe piaţă. Echipa Desoutter a realizat între 10 şi 15 prezentări ne-au vizitat cel puţin o dată pe lună şi au organizat sesiuni tehnice pentru a ne instrui tehnicienii. După numeroase sesiuni de feedback, ne-au oferit soluţii personalizate şi realiste pentru a ne ajuta să fim la curent cu produse puternic tehnologizate! Resimţim şi astăzi beneficiul implicării lor, dezvoltând un adevărat parteneriat echipa Desoutter ţine în permanenţă legătura cu noi.

D. Rajasekaran - Director general adjunct, Divizia de aeronave

Şi durabilitatea sculelor este impresionantă: încă mai utilizăm scule vechi de 30 de ani pentru unele linii de producţie!

Desoutter se implică întotdeauna mai mult decât i se solicită iniţial, pentru a propune soluţii alternative care sunt mereu foarte relevante. Astfel, ne ajută să ne optimizăm procesul de producţie pentru cerinţele noastre structurale şi de asamblare.

Fie ca Desoutter să continue să se dezvolte aşa cum o fac până la aniversarea cu numărul 200 şi să ne ofere şi nouă asistenţă în continuare!

IRKUTSK AVIATION PLANT RUSIA

Fabrica de aviaţie din Irkutsk face parte din Irkut Corporation, cel mai bine cunoscută ca producătoarea avionului Suhoi. Compania concepe, construieşte, implementează şi oferă asistenţă pentru aeronave de top, oferind un portofoliu de produse foarte diversificat, inclusiv avionul de instrucție de luptă Yak-130, vehicule aeriene fără echipaj uman şi componente pentru avioanele de pasageri Airbus.

Georgi Polyakov - Director adjunct de pre-producţie

Când am început să lucrăm la componentele pentru programul Airbus A320, partenerii noştri internaţionali ne-au recomandat să avem în vedere sculele de la marca anglo-franceză Desoutter. Ne aflam în căutarea echipamentelor care să ne furnizeze fiabilitate şi productivitate maxime cu minim de produse respinse şi pot spune cu siguranţă că toate sculele Desoutter au fost la înălţimea aşteptărilor noastre.

De asemenea, am colaborat cu Desoutter la proiectul MS-21, un avion de pasageri din clasa medie care utilizează tehnologie avansată. Procesul de producţie pentru MS-21 şi calitatea sunt foarte ridicate şi necesită echipamente de asamblare cu tehnologie înaltă. S-a dovedit că este imposibil să se realizeze găuri la calitatea necesară fără scule speciale precum maşini de găurit cu avans automat.

Desoutter a fost singurul producător care a putut furniza o soluţie care a realizat rezultatul final necesar.

În plus, ţin să laud nivelul înalt de expertiză al specialiştilor Desoutter, care ne-au pus la dispoziţie asistenţă de expertiză în selecţia echipamentelor. Nu numai că am atins calitatea necesară, ci am şi redus timpul de asamblare şi am redus considerabil costurile de producţie per orificii realizate.

JOHN DEERE SPANIA

John Deere este unul dintre cei mai mari producători de utilaje agricole din lume. John Deere Iberica şi-a dezvoltat activitatea în jurul fabricării tractoarelor şi acum se specializează în componente high-tech de calitate şi produse de calitate pentru utilaje agricole, de construcţii şi pentru spaţii verzi.

Carlos Miguel Hernanz Torres - Inginer de fabricaţie

Colaborarea cu Desoutter a început în timpul procesului de îmbunătăţire continuă a standardelor noastre de calitate şi dorim să introducem cele mai recente tehnologii de strângere.

Îmbunătăţirea continuă, nu numai din perspectiva calităţii, ci şi o abordare proactivă spre o productivitate mai lină şi mai bună: în acest context, Desoutter ne-a furnizat soluţii personalizate.

Aceasta este o asociere în participațiune ne-am unit forţele pentru a ne îndeplini obiectivele ambiţioase, diferite de fiecare dată.

Soluţiile de strângere de la Desoutter sunt utilizate nu numai pentru producţie, ci şi pentru a obţine o mai bună calitate a produsului. Am învăţat foarte multe şi astăzi avem propriul standard de strângere.

În plus faţă de produsele noastre, ne face o deosebită plăcere să ne instruim clienţii, ceea ce ne ajută să creăm soluţii noi.

JAGUAR LAND ROVER ANGLIA

Jaguar Land Rover este cea mai mare companie producătoare de maşini din Marea Britanie. Principala sa activitate o reprezintă proiectarea, dezvoltarea, fabricarea şi comercializarea vehiculelor care poartă mărcile Jaguar şi Land Rover. Să se consemneze că Jaguar construia iniţial motociclete cu ataş înainte de a dezvolta autoturisme şi Land Rover este mândră să fie a doua marcă de autoturisme cu tracţiune integrală din lume, ca vechime.

Richard Isaac - Inginer principal SUV-uri - Proiectare avansată a fabricaţiei

Jaguar Land Rover utilizează sculele DC de la Desoutter din 1985, dar, personal, colaborarea cu Desoutter a început în 1998, când am prezentat noul Range Rover la Solihull. Obiectivele companiei au fost de a livra pe piaţă cel mai bun vehicul de lux 4x4 de teren, realizat la cea mai bună calitate şi de a obţine satisfacţia excepţională a clienţilor.

Soluţiile Desoutter ne-au permis să construim la calitate, cu trasabilitate completă şi cu timpul de frecvenţă corect. Sistemele furnizate sunt foarte flexibile, permiţând mutarea cu uşurinţă a proceselor de la un controler la altul şi permiţându-ne astfel să reechilibrăm secvenţele de construcţie.

Cei de la Desoutter deţin o multitudine de cunoştinţe la nivel mondial despre producătorii de maşini şi sunt atenţi la nevoile noastre. Aceştia lucrează îndeaproape cu noi şi acest lucru creează un parteneriat puternic.

Astăzi, Desoutter este o companie de succes care a reuşit să rămână în faţa competitorilor chiar şi cu dificultăţile economice cu care lumea s-a confruntat în ultimii câţiva ani.

MAHINDRA & MAHINDRA INDIA

Mahindra & Mahidra a fost înfiinţată în 1945 ca o companie care comercializează oţel. Peste ani, compania s-a diversificat în numeroase activităţi noi, acoperind toate industriile cheie dintr-o economie modernă: aerospaţial, activitatea economică agricolă, automobile, componente, apărare, energie, echipamente pentru ferme, finanţe şi asigurări, tehnologia informaţiei, logistică, vehicule pe două roţi, printre altele.

MBS Tuli - Vicepreşedinte Proiectare centrală în fabricaţie

Celor de la Desoutter le-am solicitat mai întâii să ne ofere tractoare fără scurgeri de ulei, confortul forţei de muncă fără oboseală în timpul asamblării tractoarelor şi scule ergonomice de calitate. Aceştia au reuşit să îndeplinească toate obiectivele împreună cu eliminarea NVA-urilor (activităţi fără valoare adăugată).

Pentru noi, cei de la Desoutter sunt un partener de afaceri preferat: aceştia ne susţin cu modul lor de gândire alternativă şi echipa lor chiar a efectuat activităţi de cercetare şi dezvoltare pentru noi, în ciuda faptului că aceasta a însemnat temporar o pierdere comercială pentru ei.

Au împărţit cu 400 dintre angajaţii noştri avantajul tehnologiei lor într-o sală de clasă extrem de profesionistă, gestionată de o echipă foarte bine specializată. În una dintre fabricile noastre, chiar am sărbătorit o „Zi a tehnicii”: informaţiile şi instruirea cu privire la noua tehnologie de la Desoutter sunt împărtăşite echipei noastre.

Astăzi, mulţumită celor de la Desoutter, a scăzut numărul echipamentelor noastre de rezervă, iar operatorii noştri lucrează mai eficient.

MASCHINENFABRIK REINHAUSEN GERMANIA

Maschinenfabrik Reinhausen este lider mondial în inginerie electrică cu o activitate de bază în reglarea transformatoarelor de putere (cu comutatoare de reglaj). Funcţionează în fiecare zonă care se ocupă de fluxul de energie şi, astăzi, peste 50% din electricitatea globală este transmisă prin produsele lor.

Christian Sauerer - Planificarea asamblărilor

Am început să colaborăm cu Desoutter în 2009, datorită gamei lor de produse şi a nivelului ridicat de flexibilitate.

Marea provocare de a lucra cu aceste sisteme noi a fost în primul rând de a crea programul potrivit pentru fiecare şurub şi pentru a defini strategia potrivită şi, în al doilea rând, de a proiecta în colaborare cu Desoutter soluţii personalizate pentru numeroasele poziţii de înşurubare care nu sunt accesibile sistemelor clasice de înşurubare.

În cele din urmă, sculele Desoutter ne conferă o creştere a calităţii muncii, rezultate care pot fi reproduse şi o reducere în investiţiile destinate calităţii. Mai mult, numărul de scule per locul de muncă, zgomotul şi timpul de asamblare au fost reduse, iar analiza rezultatelor noastre privind strângerea confirmă în mare parte efortul nostru.

În plus faţă de produse, deţinem un contract eficient de prestări servicii, care ne permite să obţinem timpi reduşi de răspuns şi să obţinem soluţiile potrivite.

MASERATI ITALIA

Maserati este producător italian de maşini de lux, care a jucat în permanenţă un rol important în dezvoltarea şi cultura maşinilor sport.

Giovanni Torraca - PIM (Manager îmbunătăţirea proceselor) al fabricii Grugliasco

Maserati colaborează deja cu Desoutter de trei ani.

Această colaborare s-a născut din nevoia de a stabili rapid o linie de asamblare, care să îndeplinească aceleaşi standarde şi rezultate de trasabilitate obţinute în Serbia,

Am fost destul de siguri că, odată instalate, produsele Desoutter (gama CVI3 şi Multi CVIL) s-ar potrivi în sistemele noastre interne.

Desoutter a putut să vină în întâmpinarea nevoilor noastre şi respectă standardele de calitate cerute (...).

A jucat un rol cheie în furnizarea soluţiilor, în special în timpul punerii în funcţiune a prototipului Quattroport şi a putut să dezvolte un protocol de comunicaţii care a asigurat trasabilitatea completă a rezultatelor privind strângerea.

Am fost surprins să aflu că Desoutter îşi sărbătoreşte cea de-a o suta aniversare: marca s-a aliniat cu adevărat la fiecare epocă, în special pentru piaţa automobilelor, care nu este una uşoară!

PSA PEUGEOT CITROËN FRANŢA

PSA Peugeot Citroën este un producător multinaţional francez de automobile şi motociclete, comercializate sub mărcile Peugeot şi Citroën. Strategia recentă a PSA este de a produce aproape de pieţele sale finale, cu creştere internaţională confirmată de vânzări unitare tot mai mari în China, în America Latină şi în restul lumii.

Bernard Verdu - Manager metode de strângere

Compania noastră se afla în căutarea unui partener francez capabil să ne îndeplinească nevoile imediate sub aspectul fiabilităţii şi al timpilor de realizare, dedicându-se totodată unui parteneriat real de dezvoltare tehnologică pentru proiectarea soluţiilor care să vină în întâmpinarea cerinţelor noastre viitoare.

Dincolo de faptul că soluţiile furnizate ne îndeplinesc întotdeauna aşteptările, acest parteneriat funcţionează şi pentru că cei de la Desoutter se dedică pe deplin industriei noastre, la care contribuie cu expertiza puternic specializată.

Astăzi, Desoutter sărbătoreşte 100 de ani de inovaţii şi trebuie să spun că Grupul PSA este mândru că a contribuit la această longevitate: filosofia parteneriatului nostru a continuat în acelaşi mod ca mentalitatea echipelor Desoutter, în ciuda unui context economic dificil.

RENAULT FRANŢA

Renault este un producător multinaţional de vehicule din Franţa. Compania produce o gamă de maşini şi furgonete şi, în trecut, camioane, tractoare, tancuri, trăsuri şi automotoare.

Michel Huzé - Director tehnic corporatist în strângerea grupurilor propulsoare

Ne aflam în căutarea unor soluţii alternative la cele de care dispuneam la momentul respectiv, care poluau aerului din cauza utilizării foarte mari a petrolului şi care erau dăunătoare din cauza nivelului ridicat de zgomot la care erau supuşi operatorii. De asemenea, ne doream să simplificăm operaţiile de întreţinere şi să dezvoltăm produse care permiteau procesului de înşurubare să interacţioneze cu comenzile digitale ale liniei de producţie.

Desoutter ne-a permis să ne modernizăm sistemele, cu standardizarea mijloacelor şi a metodelor din diversele noastre fabrici.

La momentul respectiv, marca era denumită Georges Renault şi am fost foarte mulţumiţi de competenţa şi disponibilitatea echipei cu care am purtat discuţiile. Acesta este motivul pentru care continuăm colaborarea.

Începând de astăzi, produsele Desoutter nu sunt utilizate numai la toate liniile noastre de producţie mecanică, ci şi pentru fazele ascendente pentru prototipuri.

Dacă ar fi să recomandăm Desoutter unei alte companii, am pune accentul pe calitatea şi uşurinţa în utilizarea produselor, programarea uşoară, flexibilitatea şi conceptul de întreţinere modulară.

RENAULT SAMSUNG COREEA DE SUD

Renault Samsung este un producător sud-coreean de automobile. Înfiinţată la început sub denumirea Samsung Motors, din 2000 este sucursală a Renault.

Dongyoung Kim - Inginer de proces

Când compania noastră se afla în proces de dezvoltare a unei transmisii cu ambreiaj dublu diesel cu capacitate cilindrică scăzută pentru modelul de export SM5, am achiziţionat chei fixe pentru manevra dintre motor şi transmisie. Ne aflam în căutarea unei companii care să poată veni în întâmpinarea nevoilor noastre chiar de la lansarea noului nostru proiect, iar Desoutter ne-a îndeplinit toate nevoile.

Mai întâi am dezvoltat o nouă unealtă concept, dar aplicarea a fost nereuşită. Chiar dacă s-a întârziat cu comanda de achiziţie, cei de la Desoutter ne-au furnizat o mostră de sculă, precum şi asistenţa necesară pentru a respecta programul pentru producţie în masă. Ne-au oferit întotdeauna un răspuns rapid şi o soluţie rapidă.

Sculele Desoutter sunt uşor de utilizat şi dispun de o calitate constantă, suntem foarte mulţumiţi.

Astăzi, îi considerăm pe cei de la Desoutter parteneri şi furnizori de soluţii, nu doar ca pe un furnizor care se mulţumeşte doar să-şi vândă produsele.

TATA MOTORS INDIA

Tata motors limited este cea mai mare companie de automobile din India. Este lider în vehicule comerciale în fiecare segment şi se numără printre companiile de top din segmentele de autoturisme, maşini din clasa medie şi vehicule utilitare. De asemenea, este pe locul cinci în topul celor mai mari producători de camioane şi pe locul patru în topul celor mai mari producători de autobuze.

Kamaljeet Singh - Manager - Departamentul de proiecte auto

Tata Motors Ltd colaborează cu Desoutter de 15 ani.

Ne aflam în căutarea unor tehnologii avansate cu robusteţe, anduranţă şi durabilitate şi întreţinere redusă, dar şi cu precizie şi un nivel foarte ridicat de capacitate şi soluţii care să corespundă întrutotul cerinţelor noastre.

Apreciem în special faptul că ni se oferă asistenţă din partea reprezentanţilor locali şi a inginerilor de vânzări, ceea ce ne permite să ne bucurăm de timpi de răspuns rapizi şi eficienţi.

Desoutter livrează întotdeauna produsele la timp, uneori chiar înaintea termenului de realizare convenit!

În opinia mea, cei de la Desoutter sunt apreciaţi în special pentru trei calităţi fundamentale: competenţa şi productivitatea echipelor tehnice şi de service, calitatea ridicată a tehnologiei lor şi un excelent raport calitate-preţ.

TOYOTA AUTO BODY CO. LTD JAPONIA

Toyota auto body Co., Ltd. este producător de furgonete, SUV-uri, vehicule comerciale şi vehicule cu echipare specială în cadrul Grupului Toyota. Compania lucrează de asemenea pentru a dezvolta producţia de vehicule electrice compacte care va extinde posibilităţile de mobilitate personală a generaţiei următoare.

Takehiro Kozaki - Manager de grup

În 2010, ne aflam în căutarea unor soluţii alternative pentru chei. Având în vedere costurile, performanţele, funcţiile multiple şi capacităţile tehnice, am începută să lucrăm cu scule Desoutter.

Acum, Toyota Auto Body a înlocuit 10% din sculele pneumatice cu sculele Desoutter EB în fabrica mamă şi îşi extinde instalarea la alte două fabrici majore.

Pentru a descrie punctele forte ale Desoutter, aş folosi expresia din japoneză, „choudo ii”, care înseamnă să faci lucrurile aşa cum trebuie, lucru care include caracterul convenabil, uşurinţa în utilizare şi un nivel de calitate care nu poate fi atins fără specificaţiile complete.

Toyota Auto Body consideră acum că Desoutter a avut o contribuţie „Exact aşa cum trebuie” în calitate de partener tehnologic. Vă rugăm să continuaţi să dezvoltaţi aceste produse noi pentru o performanță continuă la nivel înalt!

VOLVO GROUP TRUCK OPERATIONS SUA

Grupul Volvo este unul dintre principalii producători mondiali, lideri în fabricarea de camioane, autobuze, echipamente de construcţie şi sisteme de antrenare pentru aplicaţii marine şi industriale. Tehnologia camioanelor care aparţin Grupului Volvo este punctul principal pentru dezvoltările tehnice ale Grupului, cu toate cercetările, dezvoltarea motoarelor şi majoritatea achiziţiilor pentru întregul Grup Volvo.

Kunjan Tokekar - Manager - Ingineria fabricaţiei

Când Volvo a început să colaboreze cu Desoutter la începutul anilor 2000, avea acelaşi obiectiv ca şi astăzi: să fie un producător principal de talie mondială a motoarelor diesel de 11, 13 şi 16 litri şi a transmisiilor manuale automatizate. Angajamentul nostru total faţă de calitate stă la baza tuturor demersurilor noastre cu privire la oamenii noştri, produsele şi procesele noastre.

Ne aflam în căutarea unei companii producătoare de scule care împărtăşea aceeaşi viziune şi despre care ştiam că are un palmares solid de performanţe, service şi asistenţă în industria noastră solicitantă.

De la început, personalul Desoutter şi-a făcut timp să înţeleagă şi să discute despre nevoile, preocupările şi conceptele noastre, astfel încât soluţiile au corespuns cu modelul nostru de afaceri şi cu nevoile noastre de fabricaţie şi asamblare.

Desoutter furnizează de asemenea un nivel ridicat de service şi asistenţă care asigură încredere, ceea ce duce la un mediu de lucru şi la o producţie mai efective şi eficiente. De curând, cei de la Desoutter chiar ne-au asistat în numeroase exerciţii de depanare şi brainstorming cu privire la IT/software şi scule pe o perioadă de 3 zile.

Cart

Coșul dvs.

Articol înlăturat. Anulare