Posturi disponibile: Facem angajări

Desoutter Industrial Tools Posturi disponibile


Alăturaţi-vă echipei Desoutter Industrial Tools din întreaga lume. Posturile noastre disponibile sunt completate şi actualizate pentru ca dvs. să aplicaţi direct de pe site-ul nostru web.

Consultați ofertele noastre de posturi disponibile

De ce Desoutter?

Pentru că eşti pasionat să găseşti calea cea mai scurtă. Pentru că eşti mereu dispus să faci pasul următor. Pentru doreşti să contribui în mod concret la succesul clienţilor noştri. La fel ca noi.

Diversitate: Desoutter este un centru de idei, care aduce împreună persoane cu diversitate profesională, socială şi culturală pentru a crea o echipă unică.

Cultură: Avem o cultură de performanţă bazată pe viziune, pasiune pentru excelenţă şi pregătire pentru afaceri. Toţi angajaţii noştri sunt motivaţi de dorinţa de aduce ceva în plus pentru clienţii noştri.

Inovaţie: Este în ADN-ul tuturor produselor, proceselor şi sistemelor noastre. Reprezintă avantajul nostru şi este creat de oameni la fel ca tine.

Pe cine căutăm

Cu toate că forţa noastră de muncă este foarte diversă, veţi descoperi că noi împărtăşim cu toţii o trăsătură comună: dorinţa de a ne depăşi limitele. Indiferent dacă este vorba de rezolvarea unei cerinţe provocatoare a unui client sau despre dezvoltarea unei noi soluţii pentru o unealtă, status quo-ul este punctul nostru de plecare, nu linia de sosire.

Căutăm profesionişti talentaţi şi absolvenţi care doresc să-i ajute pe clienţii noştri să fie cât mai buni în domeniul lor. Pentru a realiza obiectivele noastre, ne bazăm pe puterea oamenilor noştri de a colabora între ei şi de a colabora cu clienţii noştri. Prin adăugarea talentelor şi a expertizei dumneavoastră, veţi realiza mai multe decât aţi fi putut singur.

Indiferent dacă sunteţi un profesionist cu experienţă, un student sau un proaspăt absolvent, veţi descoperi că Desoutter oferă oportunităţi fără egal.

Aflaţi mai multe despre oportunităţile de carieră pe care le oferă Desoutter:

R&D: Design şi dezvoltare pentru soluţiile viitorului prin anticiparea cerinţelor pieţei în curs de dezvoltare şi a posibilităţilor de utilizare.

Vânzări şi marketing: Contribuiţi la construirea prezenţei noastre pe pieţele din întreaga lume.

Resurse umane: Dezvoltaţi şi implementaţi politicile, programele şi procesele care fac ca operatorii noştri să dea potenţialul maxim.

Management de proiect: Executaţi precis proiectele şi iniţiativele în colaborare strânsă cu colegii pentru a veni în întâmpinarea obiectivelor clientului.

Internship şi training

În fiecare an, le oferim studenţilor un număr limitat de oportunităţi de a câştiga experienţă de învăţare practică de la unii dintre cei mai buni din domeniu. Aceasta reprezintă un excelent mod de a dobândi o experienţă valoroasă şi a vedea dacă Desoutter este locul în care doriţi să lucraţi.

Programele noastre de internship şi de formare vă expun unei bogăţii de experienţe şi cunoştinţe pe care profesioniştii noştri le posedă. Acestea oferă sarcini de lucru semnificative şi interesante, care vor consolida cunoştinţele acumulate din şcoală.

Ele sunt, de asemenea, o oportunitate unică de a obţine o experienţă de lucru alături de unul dintre principalii producători de scule din lume. Ele vă oferă posibilitatea de a gusta sentimentul de a face parte dintr-o echipă şi puteţi contribui la proiecte de o importanţă reală pentru clienţii noştri. Veţi lucra sub îndrumarea unui manager de linie, care va oferi, de asemenea, un feedback valoros şi evaluări.

Stagiile de internship şi programele de formare sunt gestionate la nivel de unitate locală şi sunt disponibile pentru studenţii înscrişi în prezent la universitate, colegiu tehnic sau şcoală profesională.

Nu ați găsit un post vacant care să se potrivească? Solicitați prin Spontaneous Application

Cart

Coșul dvs.

Articol înlăturat. Anulare